Veelgestelde vragen

Hieronder vind u de Veelgestelde vragen die wij afgelopen periode hebben ontvangen. Heeft u een vraag of vragen die hieronder niet staan, neem dan gerust contact met ons op.

Hoeveel flessen moet ik minimaal bestellen?

 U kunt al een order plaatsen vanaf 12 flessen.
Het is niet mogelijk een bestelling te plaatsen voor 6x herengeur & 6x vrouwengeur. Wij leveren bestellingen per 12 stuks (12x mannen/12x vrouwen) uit per doos.

Wat is de levertijd van Club-Shampoo?

 De “normale” levertijd van Club-Shampoo is ongeveer 5 werkdagen. U ontvangt na bestelling en verzending altijd een Track & Trace code van ons. 

Kan ik een voorbeeld ontvangen voordat ik definitief bestel?

 Wij versturen voordat de bestellingen definitief In Druk gaan altijd een digitaal voorbeeld naar u. U kunt ook kosteloos een digitaal voorbeeld laten ontwerpen door een van onze ontwerpers. Voor een digitaal voorbeeld kunt u contact opnemen via info@club-shampoo.com

Is Club-Shampoo alleen voor professionele clubs?

Club-Shampoo kan besteld worden door elke vereniging op elke niveau. Wij kunnen altijd exact uw eigen tenue op de fles bedrukken. 

Waarmee wordt de fles gevuld?

De fles zal worden gevuld met een Showergel, 2 in1. Douchegel is een stroperige vloeistof die bedoeld is om de huid en haar te reinigen. Bij Club-Shampoo.com heeft u de keuze tussen een Herengeur & Damesgeur.

Ik heb een andere vraag

 Heeft u een vraag welke niet tussen onze Veelgestelde vragen staat kunt u uiteraard met ons contact opnemen. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Please contact us at info@club-shampoo.com or call us: +31 (0)85 – 065 3476.