Over ons

Als onderdeel van Dsign Squad, kan Club-Shampoo.com zelf alle producten produceren. Dit betekent dat wij onze producten en flessen tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Ook voor de kleinere verenigingen. Geen afhankelijkheid van moeilijk buitenlands transport of minimale bestellingen van honderden stuks. Bij Club-Shampoo.com kan je al vanaf 12 flessen een bestelling plaatsen tegen prijzen die het voor alle verenigingen aantrekkelijk maakt om ze verder te verkopen. Of om gewoon weg te geven als cadeau natuurlijk!

Dsign Squad is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van merchandise voor sportclubs. Het team bestaat uit een groep van jonge ondernemers met ieder zijn eigen discipline en vaardigheden. Daarbij hebben ook onze werknemers ervaring binnen de (top)sport, waardoor zij precies weten wat een sportvereniging aan merchandise kan gebruiken.

Merchandise is belangrijk voor verenigingen op alle niveaus. Zij het voor professionele verenigingen of voor amateur verenigingen. Merchandise speelt namelijk een steeds een steeds grotere rol in het binnenhalen van de broodnodige inkomsten. Maar boven dat is merchandise natuurlijk ook de perfecte manier om te bouwen aan het gezicht van de vereniging. Teamgevoel en goede branding mogen niet ontbreken bij topsporters en recreanten.

Als topsporters en ondernemers kennen wij het belang van merchandise, maar zijn wij ook op de hoogte van de moeilijkheden die het meebrengt. Vooral kleine verenigingen denken nog vaak dat merchandise iets is dat niet aan hen is besteed. Het kost namelijk veel geld of kan alleen in mega oplages worden besteld.

Dsign Squad is een bedrijf dat door eigen productie scherpe prijzen kan aanbieden. Hiermee wordt het ook voor kleinere verenigingen interessant om ons aanbod te bekijken.
Want merchandise is belangrijk voor het clubgevoel en de inkomsten. Laat niet uw club buiten de boot vallen omdat het vaak lijkt op een enorme investering. Neem gerust contact op met Club-Shampoo of het moederbedrijf Dsign Squad. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen.